Mijn naam is Anat Gringhuis
januari 15, 2018
RELAX! Je bent goed genoeg!
februari 5, 2018

Nieuw online programma: “Fit met Anat!”

 

Hi there! Leuk dat je dit leest, het betekent dat je geïnteresseerd bent in een blijvend andere lifestyle. Een lifestyle waar je je helemaal goed bij zult voelen. Fit en vitaal en zonder cravings of, tekorten en waarin je dagelijks geniet van een sterk en slank lichaam. Klinkt goed? Lees dan nog even door!

Goed bezig

Ken jij dat gevoel, dat je denkt dat je op zich goed bezig bent, je weet al best veel over voeding. Je hebt je er zelfs al behoorlijk in verdiept. Tijd voor een omslag, denk je. En dan toch, door het leven of door je omstandigheden, raakt het ook weer wat meer op de achtergrond. De scherpte is er af en je vergeet je goede voornemens. Zo gaat dat in het leven, alles lijkt in golven te gaan.

Misschien voel je je daar wat schuldig over of denk je ‘laat maar even allemaal’. Ik ken dat gevoel, op veel gebieden. Soms vind ik het heerlijk om bijvoorbeeld de was thuis goed bij te houden en dan merk ik een paar weken later dat het er toch weer wat bij blijft en het washok uitpuilt. Heel vervelend vind ik dat.

Na drie gezonde zwangerschappen

Eén gebied waar dit bij mij echter nooit is gebeurd, is mijn keuze voor een plantaardig eetpatroon. Nu acht jaar geleden alweer en inmiddels drie zwangerschappen verder ben ik enthousiaster en gemotiveerder dan ooit. Hierin heb ik nooit een terugval gehad en ik voel nu hoeveel dat mij en mijn lichaam heeft gebracht.

Nog maar drie maanden geleden beviel ik van ons prachtige kindje Evan. Hij en ik zijn super gezond en fit. Hoe mijn lichaam dat heeft gedaan en volbracht op een plantbased diet zonder supplementen vind ik zo bijzonder dat ik heb besloten om hier een aantal programma’s over te maken. Ik vind dat iedereen zou moeten weten hóe ik dat doe en hoe jij er ook stralend en fit uit kunt zien - zelfs onder de moeilijkste omstandigheden.

Zoals je waarschijnlijk weet ben ik eigenaresse van lunchroom ANAT en hier laat ik dagelijks grote hoeveelheden mensen kennismaken met deze lifestyle. Bijna dagelijks krijg ik de vragen als ‘heb je recepten?’ of ‘geef je voedingsconsulten?’ Ik na nu eindelijk ja zeggen: ik heb de uitnodiging aangenomen en iets moois voor je ontwikkeld: een paar online programma’s waarin ik je precies vertel hoe ik het doe en waarom.

Moe van de afterdinner dip?

Ik hoor je twijfelen. Denk jij dat plantaardig eten moeilijk is, dat het heel veel aanpassingen van je zal vragen? Ben je bang dat het lastig wordt in sociale omstandigheden of dat je nooit meer uit eten zult kunnen? Denk je dat het maken van smaakvolle gerechten niet eenvoudig is? Of dat je te weinig voedingsstoffen binnen zult krijgen om goed te kunnen functioneren? Zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet goed welke lifestyle bij jou past? Ben je bang dat je je stuk vlees of boterham met kaas heel erg gaat missen?

Maar heb je wel last van gebrek aan energie, heb je ‘afterdinner dips’, heb je het gevoel dat je vast loopt, dat je graag verandering wilt maar niet weet hoe? Ben je wat sceptisch geworden misschien? Heb je wel eens geprobeerd om meer groente en fruit te eten, maar vond je het lastig vol te houden? Zou je het fijn vinden om meer informatie te krijgen, echt bruikbare tips, goede betrouwbare kennis en vooral… heerlijke recepten?

Stap voor stap naar je einddoel

Dan past dit programma helemaal bij jou: ‘Fit met Anat’. Ik heb het gemaakt in een maandvariant en een 100-dagen variant. Ik neem je mee in mijn dagelijkse routine: van ontbijt tot diner. We bespreken alles: van wat je drinkt en hoeveel tot welke tussendoortjes je kunt nemen, hoe je het doet onderweg of op je werk. Ik leg je uit hoe je aan eiwitten, calcium of omega 3 vetzuren komt (en nog veel meer). Ik vertel je wat het effect is op je lichaam en waar… ja ja, we bekijken het van alle kanten!

En we doen het samen: stap voor stap. Eerst ontbijt en tussendoortjes, dan de lunch en ten slotte ook je diner en dessert. Ik neem je van dag tot dag bij de hand, totdat je het helemaal zelf kunt. Stel je toch voor: een gezonde lifestyle, zonder overgewicht, zonder tekorten en mét energie en glans kan ook jouw toekomst zijn.

Ik geloof er echt heilig in: deze manier van eten en leven heeft mijn leven zo positief veranderd. Ik heb alles bestudeerd wat er op dit gebied te vinden is en heb de kennis in huis… best letterlijk ook want mijn man is Boele Ytsma, bekend van De Planteneter. Maar boven alles ben ik zelf ervaringsdeskundig. Na 8 jaar, waarin er heel veel is gebeurd zowel op persoonlijk als fysiek vlak, voel ik mij onverminderd fit en krachtig. Ik ben gezond en eet alles wat ik wil zonder calorieën te tellen. Ik weet dus waar ik het over heb en deel dit graag met jou. Doe je mee?

Doe het nou maar…

Je kunt mij en mijn manier van werken gratis en zonder verplichtingen leren kennen. Meld je dan nu aan voor de gratis orientatiecursus, hiermee leer je de basis en krijg je meer inzicht en achtergrond in hoe ik eet. Deze gratis cursus verplicht je tot niks maar je geeft jezelf er wel een cadeautje mee. Ik gun jou dat je ook een voedingspatroon vindt dat naadloos bij je past, zodat dit nooit meer naar de achtergrond verdwijnt en jij blijvend gezond en vitaal bent. Dat willen we uiteindelijk toch allemaal?

Fijne dag! Anat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *